Angelina and Steve

Vores coaching tager udgangspunkt i det HELE mennesker.

Vores filosofi går simpelthen ud på at hvis vi som mennesker ikke har vores mindset med, altså det der foregår mellem ørerene, så er success kun midlertidigt.

Så for at sikre dig den mest bæredygtige success, vil du få udfordret dine vaner og tankemønstre. Hvordan du f.eks. tænker om mad eller træning.

Dernest vil dine planer for kost og træning være personlige og justeres løbende, efterhånden som du bliver bedre og mere rutineret.

Opsummeret betyder det, at vi arbejder med 3 hoved områder, for at sikre du når dine mål;

Mindset – Kost – Træning

Et forløb hos os toppes med at vi tilbyder Danmarks eneste FIT3D Bodyscanner til at levere dig de mest nøjagtige data om dine fremskridt. I 3D!!

Læs mere om scanneren hér

At investere i dig selv er en stor beslutning og at finde det rigtige match med en coach er alfa og omega for din success.

Den tillid du viser os tager vi ikke let og vi siger heller nej til et samarbejde, hvis vi ikke ser et match, end at nogen af os får en kedelig oplevelse.

Derfor kan du kvit & frit, uden at forpligte dig, booke en GRATIS konsultation hos os.

Konsultationen giver dig afklaring og en langsigtet strategi for dit mål, tilpasset dit liv.

Mark

TESTIMONIAL WEIGHTLOSS

ANONYM
Bodyvation Client 2

They say a mans peak is in his 20’s. … I don’t believe that! Here are 2 versions of me: 21 and 43 years old!

I am a trained fitness instructor myself and was coached by a DM in “Mens Physique” (Bodybuilding)…and still I was stuck in my progress with no change.

Then I met Steve!!! Steve taught me, what you don’t learn training to be an instructor. He corrected my techniques, training and ways of coaching in a language you just cant find in any books. This motivated me BIG TIME and both my training and progress’ have reached new heights.

So if you want to reach new levels in your training and have serious results..? Contact this super experienced and super nice guy, who has tons of training experience and wisdom to share. 

Thomas T.
Bodyvation Client 3

Coaching from Steve has made me focus on the right exercises that suit my needs and my body.

He helped me adjust my program and has given me the much needed guidance that helped me achieve my personal goals for my health and my body.

Can definitely recommend Steve if you want results.

Thomas Andersen
BODYVATION COACHING

Tusind tak

Jeg tilmeldte mig et forløb hos Bodyvation da jeg skulle starte min karriere i forsvaret, og det manglede jeg noget hjælp til da jeg skulle bestå en fysik test.

Det var et forløb på 5 uger så tiden var knap, men det jeg fik ud af mit forløb var et professionel og guidet vejledning. Mine ønsker blev taget højde for i forhold til madplan, men også da jeg døjer med skinnebensbetændelse blev det også taget højde for. Så alt i alt har jeg været utrolig glad for mit forløb, jeg har altid glædet mig til at komme ned og træne, og med ro i maven på at komme så godt i mål som muligt. To uger efter jeg er startet i forsvaret og jeg bestod min prøve, og det har været takken værd Angelina og Bodyvation.

Jeg løb 2403 m så lige over 200m over minium kravet. Jeg vil bare sige tusind tak for hjælpen og for hele forløbet. Det har været nogle virkelig gode 5 uger som virkelig har givet mig et kæmpe forspring for testen og har lagt et godt grundlag for min træning, så igen tusind tak

Så jeg vil med varme anbefalinger, anbefale Bodyvation. Ens ønsker og mål bliver imødekommet professionelt og hjælpsomt.

Knus Victoria

Victoria H.
Weightloss Workshop

Weightloss

Kenneth B.
Bodyvation Client 1

I’ve been severe overweight for many years, trying to loose the weight many times without long term success. Only gaining more than I lost.

Steve put together a diet plan, and was very straight forward about what is realistic and what doesn’t work. 

I lost 41kg in 10 months! I am very happy and regained my self confidence, which in return brought me my girlfriend.

Tonny Torp
5,00 / 5